Ciència de pel:lícula és un fons de cinema, amb un conjunt d'obres que plantegen temàtiques científiques o tecnològiques, en un sentit ampli.
Cada una de les pel·lícules és comentada per persones especialitzades, que en fan una lectura des del coneixement científic o tecnològic.
Les pel·lícules, juntament amb els comentaris, estan a disposició de tothom, a la Biblioteca Tecla Sala , Avinguda de Josep Tarradellas i Joan, 44 de L'Hospitalet.

LOS SUSTITUTOS




Pel·lícula comentada : “Los sustitutos”, Jonathan Mostow. 2009.
Tema: Robòtica.

Tot comença quan dos agents de l'FBI són assignats per investigar el misteriós assassinat d'un estudiant universitari relacionat amb l'home que va participar en la creació del fenomen high-tech dels substituts, que permeten que la gent compri versions perfectes de si mateixos en bona forma, guapos, i controlats per control remot. Aquestes màquines perfectes acaben assumint els seus rols vitals, de manera que la gent pot experimentar la vida a través d'algú altre còmodament asseguda al sofà de casa. L'assassinat posa de manifest una qüestió: en un món de màscares qui és real i en qui es pot confiar?

També es projectarà el comentari de Jordi Ojeda, director de Rational Time i professor associat de la Universitat de Barcelona (UB).


Organitzat amb la xarxa de biblioteques de L’Hospitalet.