Ciència de pel:lícula és un fons de cinema, amb un conjunt d'obres que plantegen temàtiques científiques o tecnològiques, en un sentit ampli.
Cada una de les pel·lícules és comentada per persones especialitzades, que en fan una lectura des del coneixement científic o tecnològic.
Les pel·lícules, juntament amb els comentaris, estan a disposició de tothom, a la Biblioteca Tecla Sala , Avinguda de Josep Tarradellas i Joan, 44 de L'Hospitalet.

EL PERFUM
Pel•lícula comentada : El perfum. Tom Tykwer, alemanya 2006
Tema: Química i olor

Basada en una novel•la de l’escriptor alemany Patrick Süskind publicada el 1985, la trama està ubicada a la França del segle XVIII, i relata la vida de Jean-Baptiste Grenouille, un assassí de dones que posseeix l'olfacte més desenvolupat del món. Captivat per les aromes de les dones més boniques, Grenouille no pot evitar assassinar-les per a obtenir d'elles, mitjançant procediments d'extracció aplicats a la perfumeria, els seus olors, amb la finalitat de fabricar-se per a si mateix el perfum més potent del món, de tal bellesa que serà capaç de manipular les emocions humanes.

Comentari de Rosa Maria Melià, professora de l’IES Infanta Isabel i presidenta de l’Associació de professors de Física i Química de Catalunya.


Organitzat amb la xarxa de biblioteques de L’Hospitalet