Ciència de pel:lícula és un fons de cinema, amb un conjunt d'obres que plantegen temàtiques científiques o tecnològiques, en un sentit ampli.
Cada una de les pel·lícules és comentada per persones especialitzades, que en fan una lectura des del coneixement científic o tecnològic.
Les pel·lícules, juntament amb els comentaris, estan a disposició de tothom, a la Biblioteca Tecla Sala , Avinguda de Josep Tarradellas i Joan, 44 de L'Hospitalet.

¡OLVÍDATE DE MÍ!
Pel·lícula comentada: ¡Olvídate de mí!. USA, 2004

Dirigida per Michel Gondry, amb Jim Carrey, Kate Winslet, Kirsten Dunst
Guanyadora d’un Oscar al millor guió original el 2005, d’un BAFTA 2005 al millor muntatge i millor guió original, a més a més de 33 premis més.

Temàtica: Neurologia. Neurociències.

Després d'una relació molt problemàtica amb la seva exparella i d’una ruptura molt dolorosa, la Clementine es posa en mans d'un especialista capaç d'esborrar tots els records.
Quan el Joel descobreix que la  Clementine ha fet que esborrin de la seva memòria tots els records de la seva relació, desesperat, es posa en contacte amb el creador del procés, el Dr. Howard Mierzwiak, perquè esborri la Clementine de la seva memòria. Però quan els records del Joel comencen a desaparèixer de sobte redescobreix el seu amor per ella i des del racó més profund del seu cervell, intenta aturar el procés.

També es projectarà el comentari de José Manuel Fernandez Fernández, doctor en Biologia (neurociència) i professor agregat al Laboratori de Fisiologia Molecular del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la Universitat Pompeu Fabra.

Activitat inclosa en la programació especial de la Setmana Mundial del Cervell.